top of page

INSTRUCTIES

BELANGRIJK OM TE WETEN!

MASTERING: U moet de Final Mix verzenden (Uw project is dus al bij u gemixt), dus de export van uw project in één bestand. Zorg ervoor dat er geen compressoren op het masterkanaal staan en dat het mastervolume ten minste -6db lager is. Het bestand moet WAVE / AIFF 32bit zijn (stem mastering optie beschikbaar)

MIX & MASTERING: U moet uw project in afzonderlijke tracks verzenden. Net als bij de optie voor alleen masteren, geen compressoren op het Master Channel, hoofdvolume -6db, verwijdert u ook eventuele plugins op spraak- / instrumententracks (zoals eq/reverb/delay), omdat elk track in de studio moet worden verwerkt. De bestanden moeten WAV/AIFF 32-bits zijn. Maak een ZIP-bestand met alle tracks en herhaal dit proces bij meerdere projecten voor elk nummer dat je naar de studio wilt sturen.

ZEER BELANGRIJK - Stuur een referentietrack (Spotify-link) met het type resultaat dat u zoekt. In het uploadformulier vind je een veld waar je de link kunt plakken.

PRIJZEN

MASTERING

1 track 50€

2 tracks 90€

3 tracks 120€

MIX & MASTERING

1 track 100€

2 tracks 180€

3 tracks 250€

prijzen excl. BTW voor meer dan 3 tracks, neem contact met mij op - voor mobiele gebruikers, gebruik de contactbalk onderaan.

U betaalt uw geselecteerde service nadat het voorbeeld dat ik u stuur is goedgekeurd, daarna ontvangt u uw levering​

Ook belangrijk te weten voordat u materiaal verzendt

 

  • STUUR GEEN ONVOLTOOIDE PROJECTEN

  • STUUR GEEN EXTRA MATERIAAL TERWIJL IK REEDS AAN UW PROJECT WERK.

Neem de tijd, zorg ervoor dat je project ECHT KLAAR IS, en als laatste noot, haast je nooit een nummer naar de Mix/Mastering, want U BETAALT EXTRA KOSTEN VOOR LAATSTE MINUTE WIJZIGINGEN.

BEN JE KLAAR?

Voor bestanden groter dan 1 GB gebruik WeTransfer (click op de naam) en stuur naar info@jdawmedia.com - met naam, soort dienst dat u nodig heeft.

bottom of page
G-9N6MW6JV2C