top of page

deejay

Bruilofts

Wedding in The Netherlands by J Daw Media

Zoekt u een DJ set service voor uw bruiloft in Nederland? Uw zoektocht eindigt hier. Wij bieden een professionele en gemakkelijke oplossing voor het kiezen van de juiste muziek voor uw bruiloft. Bij ons kunt u uw muziekvoorkeuren indienen en wij zorgen voor de rest. 

Bovendien zijn onze prijzen inclusief DJ set, audio en verlichting. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het huren van extra apparatuur. Wij zorgen voor alles wat nodig is om uw feest onvergetelijk te maken. Of het nu gaat om het creëren van de juiste sfeer tijdens de ceremonie, het zorgen voor de juiste muziek tijdens het diner of het feest, wij staan voor u klaar.

Wedding Dance
Wedding in The Netherlands by J Daw Media

Neem contact met ons op via de contactknop op onze website om de tarieven te bespreken en de beschikbaarheid te controleren. We raden aan om ten minste 2 maanden van tevoren te boeken om teleurstelling te voorkomen. Onze agenda vult zich snel, dus wacht niet te lang. Laat ons uw speciale dag onvergetelijk maken met onze professionele DJ set service. Wij kijken er naar uit om u te helpen bij het plannen van uw droombruiloft!

Hebben jullie al een datum in gedachten? Neem contact op om te controleren of het beschikbaar is

Let op: Annuleringen zijn mogelijk tot 3 weken voor de datum van het evenement. Om de reservering te bevestigen, dient de klant een overeenkomst te ondertekenen en een aanbetaling op het moment van ondertekening.

bottom of page
G-9N6MW6JV2C