top of page

BRUILOFT DJ SERVICE

Wedding in The Netherlands by J Daw Media

Zoekt u een DJ set service voor uw bruiloft in Nederland? Uw zoektocht eindigt hier. Wij bieden een professionele en gemakkelijke oplossing voor het kiezen van de juiste muziek en het vinden van de perfecte DJ voor uw bruiloft. Bij ons kunt u uw muziekvoorkeuren indienen en wij zorgen voor de rest. J Daw is ervaren en weet precies hoe hij uw feest tot een succes kan maken.

Bovendien zijn onze prijzen inclusief DJ set, audio en verlichting. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het huren van extra apparatuur. Wij zorgen voor alles wat nodig is om uw feest onvergetelijk te maken. Of het nu gaat om het creëren van de juiste sfeer tijdens de ceremonie, het zorgen voor de juiste muziek tijdens het diner of het feest, J Daw staat voor u klaar.

Wedding Dance
Wedding in The Netherlands by J Daw Media

Neem contact met ons op via de contactknop op onze website om de tarieven te bespreken en de beschikbaarheid te controleren. We raden aan om ten minste 3 maanden van tevoren te boeken om teleurstelling te voorkomen. Onze agenda vult zich snel, dus wacht niet te lang. Laat ons uw speciale dag onvergetelijk maken met onze professionele DJ set service. Wij kijken er naar uit om u te helpen bij het plannen van uw droombruiloft!

Let op: Om de reservering te bevestigen, dient de klant een overeenkomst te ondertekenen en 25% van de vergoeding te betalen op het moment van ondertekening, met het resterende bedrag dat één week voor de datum van het evenement moet worden betaald. Annuleringen zijn mogelijk tot 3 weken voor de datum van het evenement. 

bottom of page
G-9N6MW6JV2C